BLI MED

Ny i IMI?

Havnet du tilfeldigvis inn på nettsiden vår? Eller har du vært på en av våre gudstjeneste? Kanskje du har hørt om oss via en venn eller er nysgjerrig på hvem vi er? Uansett: Du er velkommen!

Ønsker du å bli en del av oss, anbefaler vi sterkt at du blir med i en huskirke. Les mer om det ved å scrolle lengre ned på siden. Gudstjenestene er også viktige møtepunkt, og ellers er det flere andre måter vi treffes på gjennom uka. Oversikten over det som skjer, finner du i kalenderen.

Vit at det alltid er plass til deg, uansett livssituasjon og alder. Fyll gjerne ut skjemaet ved å trykke på linken under dersom du er ny i IMI og ønsker at vi skal kontakte deg.

Huskirke

Menigheten er ment å fungere som en familie. Skal det skje, trenger vi alle å være en del av et mindre fellesskap. Her får du hjelp til å leve livet som disippel av Jesus i din hverdag, hvor vi samles rundt bordet, leser Bibelen sammen, snakker om forrige ukes tale, ber, deler historier og feirer det Gud gjør i og rundt oss. Huskirker er det viktigste du kan bli med en del av i IMI-kirken. Her er det alltid en ledig stol.

Medlem

Medlemskap utrykker tilhørighet og forpliktelse til fellesskapet. Ønsker du å si at vi kan regne med deg? Her er det plass for deg. Du vil bli invitert til en uforpliktende medlemsskapsamling, hvor du får vite mer om hva vi står for og hva det innebærer å bli medlem.

FAST Giver

Hver søndag vil vi på gudstjenestene utfordre hverandre til å velsigne noen andre enn oss selv gjennom en takkegave. Det betyr at menighetens inntekter i all hovedsak kommer fra den faste givertjenesten. Her kan pengene dine ha betydning.

Tjeneste

Menigheten er bygget på mennesker som gir av sin tid og energi, og slik kan arbeidet i menigheten vokse videre. Ønsker du å bruke dine gaver og talenter? I IMI-kirken finner du en rekke muligheter til å bidra – vi har bruk for deg.