IMI Podden

LYTT TIL IMI PODDEN PÅ ITUNES

Åpen Himmel Sommerfestival 2018

Episode 4 - Dave Ferguson

I episode 4 av IMI-podden får vi treffe David Ferguson, menighetsplanter, forfatter og kirke-nettverksleder fra USA. Daglig leder av Godhet Norge, Norunn Bakkebø snakker om Godhetsuken og fellestur til Bethel Church i USA. I tillegg er bibeloversetter Eyvind Olafsrud med oss og forteller om hvordan hans kallsopplevelse var og hvordan livet som bibeloversetter på Papua Ny-Guinea er.

Episode #3 - Egil Svartdahl

I denne tredje episoden får vi besøk av Tv-pastor Egil Svartdahl. Han deler om sine refleksjoner rundt det å snakke om tro med andre mennesker. Siri Rasmussen forteller et vitnesbyrd, og Siv Camilla forteller oss om hvorfor du bør melde på din familie på Åpen Himmel sommerfestival.

Episode #2 - Cris Rogers

I denne episoden får du møte en spennede menighetsplanter fra London, Cris Rogers. Han forteller om hvordan deres opplevelse er å plante i en av Londons aller fattigste bydeler. Frank Håvik, pastor i Nytt Liv, forteller blant annet om hvordan han opplevde pågripelsen av konvertitt-familien som var i kirkeasyl i menigheten hans på Stord.

Episode #1 - Randy Clark

I denne første episoden av IMI-podden får vi besøk av Randy Clark. Hanne-Therese Loftesnes forteller oss om helbredelsesskolen. Og Silje Marlen Øien forteller oss et nydelig vitnesbyrd!