Gi

Givermuligheter

IMI -kirken lever på gaver fra de som er en del av menigheten. Hver søndag vil vi på gudstjenestene utfordre hverandre til å velsigne noen andre enn oss selv gjennom et takkoffer. Det betyr at menighetens inntekter i all hovedsak kommer fra den faste givertjenesten. Bli med som fastgiver!

Enkeltgaver

IMI Kirken sitt kontonummer er 3000.34.00030. Husk å merke hva gaven skal gå til. Du kan også legge opp en "fast overføring" i nettbanken hvis du ikke ønsker å benytte avtalegiro. Du får skattefradrag i 2016 hvis du har gitt mellom kr. 500 og kr. 25.000 i løpet av året. Hvis du ikke har gitt gave til IMI Kirken før, så ber vi deg om å fylle ut opplysningene under slik at vi kan innrapportere gaven din. Hvis du ikke ønsker skattefradrag, så trenger du ikke å fylle ut noe.

Ny fast avtale

Fyll inn informasjonen under, så sender vi deg en svarkupong. Denne må du signere med navn og dato. Vi legger med en konvolitt slik at du kan sende kupongen portofritt tilbake. Du kan også levere konvolutten i IMI Kirken hvis det passer bedre.

Første trekk skjer første trekkdato etter den 25. i hver måned. Ønsker du å gi en gave før avtalen settes i gang, kan du bruke kontonummer 3000.34.00030.

Endring av fast avtale

For å endre beløp eller trekkdato, er det bare å fylle ut informasjonen under. For å endre kontonummer må du velge "NY AVTALE".

Oops! Something went wrong while submitting the form

Gaver i form av aksjer eller fond

Mottaker:

IMI-kirken
Gunnar Warebergsgt 15
4021 Stavanger
Org.nr: 971078855

Norske verdipapirer overføres til VPS-konto 02811 0223246

Skagen Fondene
Odin Fondene
Andre fond – kontakt kontofører/fond

Utenlandske verdipapirer overføres til VPS-konto 11540 0823098

Spørsmål i denne sammenheng kan rettes til controller i IMI-kirken, Rune Bødalen.
E-post: rune@imikirken.no